Om sida

Denne sida er eigd av Endre Praksis AS. Heimesida finn du på www.endrepraksis.no.

Eigar av selskapet er Endre, som ved siden av å drive Endre Praksis AS òg jobber som lærar i skulen og kulturskulen, henholdsvis som digitalpedagog, norsklærar, matematikklærar og kroppsøvingslærar.


Vi har som mål å lage minimum eit nytt Utbrytarrom i One Note kvar mnd. Hovudsakleg vil vi konsentrere oss om elevane frå 5. klasse og oppover i realfag og språkfag.


Vi er alltid på jakt etter fleire som vil vere med å lage Utbrytarrom. Om du ynskjer å produsere på eiga hand, til eigen undervisning og legge dei ut for sal, ta kontakt på [email protected] så tar vi oss ein prat :)


DIGITALE PRODUKTER OG REKLAMASJON/ANGRERETT

Digitale produkt blir tilgjengeleg når du har oppretta konto og kjøpet er gjennomført. Ta kontakt om noko feil oppstår. Når du logger deg inn vil du finne elementa du har kjøpt og kan sjå eller laste ned.


Videoar blir ikkje gjort tilgjengeleg for nedlasting, kun One Note filer.

Ved kjøp av digitale produkter vil angreretten falle bort i det kjøpet er gjennomført (i henhold til Forbrukerrådets veileder for angrerett §17). Dette gjelder også dersom nedlastning og strømming ikke fullføres i sin helhet.


Endre Praksis AS ynskjer å vere til hjelp om noko ikkje fungerte som det skulle eller du er missfornøgd, så ikkje nøl med å ta kontakt på [email protected] om det er noko.

PERSONVERN OG SIKKERHET

I forbindelse med opprettelse av bruker på pedagogiskekurs.teachable.com og/eller gjennomføring av kjøp, godtar du at Pedagogiskekurs.teachable.com kan bruke informasjonen din i sin kommunikasjon med deg. "Endre Praksis AS" vil aldri på noen måte utlevere informasjonen din til en tredjepart. "Endre Praksis AS" forbeholder seg retten til å sende informasjon om oppdateringer, nyhetsbrev og annen markedsføring til e-postadressen du oppgir i kundeforholdet.